Naar contactformulier

Winterstalling in Heeg, Friesland

Winterstalling FrieslandVoor het winterseizoen verzorgen wij zowel stalling op de wal als overdekt in onze geïsoleerde loods. Uw boot komt vakkundig op een stevige bok te staan, zodat u zich ook tijdens de wintermaanden geen zorgen hoeft te maken over uw schip.

De tarieven voor winterstalling kunt u vinden op de pagina 'Mogelijkheden & tarieven'

In ons winterstallingstarief is het volgende inbegrepen:

  • in- en uitkranen van uw schip
  • afspuiten van het onderwaterschip met hogedrukspuit 150 Bar
  • wassen van de romp met water en zeep
  • transport van de kraan naar het stallingterrein

 

Winterstalling FrieslandDe winterstalling loopt in principe van 1 oktober van het lopende jaar tot 1 april van het volgende jaar. In de hal en op het stallingterrein is het niet toegestaan om gasflessen aan boord te laten tijdens de winterstalling.

Voor overige tarieven zie de tarievenlijst (wijzigingen voorbehouden).

Wij kunnen alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren in de stallingsperiode kijk hiervoor bij de pagina onderhoud.

Winterstalling reserveren:

U kunt eenvoudig online een plek reserveren voor de winter via ons online reserveringsformulier winterstalling.
Wanneer u dit formulier volledig invult en op de knop 'verzenden' drukt, krijgen wij direct uw reservering binnen. Tevens krijgt u zelf een kopie van de reservering in uw e-mailbox.

Wanneer u liever het reserveringsformulier wilt downloaden en invullen kunt u gebruik maken van de volgende link: Reserveringsformulier 2020. (dit formulier dient u dan ingevuld naar ons toe te sturen of in te leveren op het havenkantoor)