Faciliteiten jachthaven

Onze jachthaven heeft alle faciliteiten die je verwacht bij een jachthaven. Zo hebben wij ruime parkeermogelijkheden, moderne sanitaire voorzieningen, vuilwater inname, een dieselpomp en gratis WiFi voor onze gasten. Daarbij ontzorgen wij onze gasten graag, zo kunt u bij ons terecht voor alle soorten van onderhoud of reparaties aan uw boot. Ons team staat graag voor u klaar!

Gebruiksvriendelijk toegangssysteem

Onze haventerrein is door middel van een slagboom afgesloten. Iedere ligplaatshouder krijgt één Sep-Key® uitgereikt waarmee de slagboom bediend kan worden. Wij vragen een borg van € 35,- voor de Sep-Key® sleutel, welke bij het inleveren van de Sep-Key® weer teruggegeven wordt.

Beveiliging

Wij hebben camera toezicht op de jachthaven om uw en onze eigendommen te beschermen.

Ruime parkeermogelijkheden

U kunt uw auto altijd kwijt op ons beveiligde parkeerterrein. Dus nooit meer zoeken naar een plekje, ook niet in het hoogseizoen. Als ligplaatshouder bij Van Roeden Watersport heeft u gewoon een eigen parkeerplaats! Gedurende het vaarseizoen kunt u uw boottrailer ook op ons parkeerterrein stallen, hiervoor brengen wij € 110,- in rekening.

Sanitair

Ons toiletgebouw is voorzien van modern sanitair, vloerverwarming, ruime douches zonder muntjes en een wasmachine en droogtrommel. Dag en nacht toegankelijk door middel van een codeslot. U kunt bij ons terecht voor de inname (afzuigen) van vuilwater. Wanneer u afmeert voor het toiletgebouw, kunt u gebruikmaken van ons vuilwater afzuigsysteem. Tevens is er een uitstortbak voor chemische toiletten aanwezig in het toiletgebouw.

Vuilwater

U kunt bij ons terecht voor de inname (afzuigen) van vuilwater. Wanneer u afmeert voor het toiletgebouw, kunt u gebruikmaken van ons vuilwater afzuigsysteem. Tevens is er een uitstortbak voor chemische toiletten aanwezig in het toiletgebouw.

Dieselpomp

Wij beschikken over een eigen dieselpomp, zodat een volle tank voor u als klant binnen handbereik is.

WiFi Draadloos internet in de jachthaven

Als vaste ligplaatshouder kunt u gratis gebruik maken van ons draadloos internet.

Onderhoud

Op uw vakantie, ook al is dat maar een dag, wilt u natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van uw schip. Wij kunnen desgewenst alle voorkomende werkzaamheden aan uw schip voor u verrichten. Niets is te gek, en alles is te regelen! Denk bijvoorbeeld aan levering van apparatuur, nieuwe zeilen, vervangen van beslag, navigatieapparatuur, schilder- en lakwerk, antifoulings, onderhoud aan uw scheepsmotor, motorinbouw, etc. Tevens kunnen wij u alle mogelijke watersportartikelen en scheepsbenodigdheden leveren. Dus ook voor al uw onderhoud aan uw kostbare schip bent u bij ons aan het juiste adres.

Kom vrijblijvend langs voor een advies of een prijsopgave, of stuur ons een e-mail!