Gebruikte boten

In deze rubriek vindt U jachtbemiddeling en verkoop van diverse gebruikte schepen, van sloepen tot zeilboten en van rubberboten tot snelle motorboten. Wilt U Uw schip verkopen, dan bent U ook daarvoor bij ons aan het goede adres! Informeer naar de voorwaarden. Hieronder vindt U ons huidige aanbod gebruikte schepen. Ons volledige assortiment naast de gebruikte boten vind u hier.

Terug naar overzicht

Gillissen Atla zeilkruiser

Verkoopprijs€ 4.995,-
Bouwjaar 1965
Conditie Gebruikt
Lengte 806 cm
Breedte 236 cm
Diepgang 115 cm
Ligplaats Heeg
Slaapplaatsen 4 plaats(en)
Zitplaatsen 4 plaats(en)
Romp materiaal Staal
Romp kleur Ivoor wit
Dek kleur Ivoor wit
Aantal motoren 1 motor(en)
Type motor Binnenboord
Motor merk Yanmar
Motor model 1GM10
Brandstof Diesel
Tankinhoud 22 liter
Vermogen 10 pk
Meer specificaties
Mail ons

Omschrijving

Cruise over de wateren in stijl met deze prachtige klassieke Gillissen Atla zeilkruiser. Deze boot, die subtiel in ivoorwit is geschilderd, is een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van comfort, prestaties en klassieke charme.

De boot is met haar lengte van 806 cm en breedte van 236 cm royaal van formaat, wat zorgt voor een ruim interieur en voldoende dekruimte voor iedereen aan boord. De diepgang van deze prachtige boot is 115 cm, ideaal voor zeilers die veilig zowel de Friesche binnenwateren, als het IJsseelmeer of het Wad willen bevaren.

Wat de materialen betreft, is deze zeilkruiser gemaakt van staal, wat bijdraagt aan haar duurzaamheid en weerstand tegen mogelijke beschadigingen op het water.
Het onderwaterschip is in 2023 geheel kaal gehaald, opnieuw in de primer en antifouling gezet, gegarandeerd klaar voor jarenlang zeilplezier.

En alsof dat nog niet genoeg is, komt deze Gillissen Atla zeilkruiser ook met een scala aan accessoires om uw zeilervaring te verbeteren. Zo is het schip o.a. uitgerust met een windsnelheid en richtingsmeter, een essentieel instrument voor serieuze zeilers. Hiermee kunt u de huidige windcondities begrijpen en uw zeiltocht dienovereenkomstig plannen.

Wat de uitrusting binnen betreft, is er een toilet aan boord voor uw gemak. Buiten vindt u een buiskap, een uitstekend accessoire om u en uw bemanning te beschermen tegen de elementen. Het schip is voorzien van een grootzeil, rolgenua en een stormfok. Daarnaast zijn er ook een grootzeilhuik en rolfokhoes inbegrepen, wat ideaal is om uw zeilen te beschermen tegen weersinvloeden.

Al met al maakt deze Gillissen Atla zeilkruiser een perfecte keuze voor elke zeilenthousiast. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze klassieke, stijlvolle en volledig uitgeruste zeilkruiser. Grijp vandaag uw kans!

Accessoires

  Elektronica

 • Windsnelheid en richtingsmeter

  Uitrusting binnen

 • 2 pits gasstel
 • Toilet

  Uitrusting buiten

 • Buiskap
 • Fenders
 • Grootzeil
 • Grootzeilhuik
 • Rolfok
 • Rolfokhoes
 • Stormfok
 • Vlag

Contactgegevens

Van Roeden Watersport
Gouden Boaijum 13
8621 CV Heeg