Gebruikte boten

In deze rubriek vindt U jachtbemiddeling en verkoop van diverse gebruikte schepen, van sloepen tot zeilboten en van rubberboten tot snelle motorboten. Wilt U Uw schip verkopen, dan bent U ook daarvoor bij ons aan het goede adres! Informeer naar de voorwaarden. Hieronder vindt U ons huidige aanbod gebruikte schepen. Ons volledige assortiment naast de gebruikte boten vind u hier.

Terug naar overzicht

Nimarine MX 410 RIB

Van€ 8.299
Voor€ 7.500
Conditie Nieuw
Lengte 410 cm
Breedte 191 cm
Diepgang 15 cm
Romp materiaal Polyester
Mail ons

Omschrijving

Specificaties:
MAXIMAAL AANTAL PERSONEN 4
MAX. TOTAALGEWICHT KG 730
TUBEDIAMETER CM 47
LUCHTKAMERS 3
LEEGGEWICHT KG 144
MATERIAAL TUBE Hypalon
MAXIMUM VERMOGEN 50PK
STAARTLENGTE MOTOR L

Nimarine MX 410
De Nimarine MX 410 RIB (Rigid Inflatable Boat) is door zijn lage gewicht makkelijk trailerbaar en uitgerust met een robuuste polyester romp voor een stabiele en comfortabele vaart onder alle omstandigheden. Tevens is dit model voorzien van drie ruime waterdichte opbergcompartimenten en een zelflozende kuip. De stijlvolle stuurconsole met comfortabele ruit biedt bovendien ruimte voor een legio aan accessoires.
 
Technologie en uitrusting van de Nimarine MX 410
De Nimarine MX 410 RIB kan naar keuze uitgevoerd worden met diverse buitenboordmotoren t/m 50 pk en wordt standaard afgeleverd inclusief stuurconsole, een uitgebreide kussenset en maar liefst 2 jaar fabrieksgarantie. Vanaf MX 410 is de RIB in hypalon uitgevoerd: duurzamer en kwalitatief hoogwaardiger dan PVC. Tot de standaarduitrusting van de MX 410 behoren handgrepen, een set peddels, een loosplug, een sleepoog en tankbevestiging. Daarnaast worden er ook een voetpomp, manometer en een reparatiekit meegeleverd.

Contactgegevens

Van Roeden Watersport
Gouden Boaijum 13
8621 CV Heeg