Gebruikte boten

In deze rubriek vindt U jachtbemiddeling en verkoop van diverse gebruikte schepen, van sloepen tot zeilboten en van rubberboten tot snelle motorboten. Wilt U Uw schip verkopen, dan bent U ook daarvoor bij ons aan het goede adres! Informeer naar de voorwaarden. Hieronder vindt U ons huidige aanbod gebruikte schepen. Ons volledige assortiment naast de gebruikte boten vind u hier.

Terug naar overzicht

Suzumar DS 290 ALU

Verkoopprijs€ 1.049,-
Conditie Nieuw
Lengte 290 cm
Breedte 155 cm
Romp materiaal Pvc
Mail ons

Omschrijving

Specificaties:
L O A: 2.90 m.
Breedte: 1.55 m.
Max draagvermogen: 500 kg.
Gewicht: 47 kg
Prijs: € 1.049,00
Motor: Kortstaart buitenboordmotor
Max. vermogen: 10 pk

Beschrijving Suzumar DS 290 ALU
De Suzumar DS 290 rubberboot met aluminium vloer is ontworpen om plezier en prestaties te combineren. De lichtgewicht aluminium bodemdelen met robuuste verbindingen zorgen voor een lange levensduur. Tevens is hierdoor de stevigheid verbeterd, zodat hij onder alle omstandigheden optimaal presteert.

De Suzumar DS 290 heeft uitstekende vaareigenschappen en hij is ruim en comfortabel, dus ideaal voor langere trips of voor het varen op hoge snelheid. Zoals alle opblaasbare Suzumar boten is ook dit model voorzien van drie aparte luchtkamers en een opblaasbare kiel voor een veilige vaart. De rubberboot is uitgerust met een houten spiegel en een houten bankje.

Tot de standaarduitrusting van de Suzumar DS 290 behoort een grijplijn rondom de boot, handgrepen, een set peddels, een loosplug, een sleepoog en tank bevestiging. Een voetpomp, een draagtas, een manometer en een reparatiekit worden eveneens meegeleverd.

De Suzumar DS 290 ALU is uiteraard ook leverbaar met buitenboordmotor.

Contactgegevens

Van Roeden Watersport
Gouden Boaijum 13
8621 CV Heeg