Naar contactformulier

Haven Heeg

Jachthaven “de Gouden Bodem” is een pleziervaart haven in Heeg. De haven in Heeg is een prima uitvalsbasis om heerlijk te kunnen varen op het Hegemer Mar. Ook het Sleattemer Mar of zelfs het IJsselmeer zijn goed te bereiken vanuit onze haven in Heeg. Het dorpje Heeg is gelegen aan het grootste meer van Friesland en bied veel recreatiemogelijkheden. Ook is het mogelijk om bij jachthaven de Gouden bodem een sloep te huren en zo vanuit de haven in Heeg de prachtige omgeving te verkennen.

Ligplaatsen Haven Heeg

Als u opzoek bent naar een ligplaats voor uw boot kunt u bij de Gouden bodem terecht. Onze haven in Heeg heeft ruim 160 ligplaatsen van 7 tot en met 15 meter. Tevens kunnen wij het onderhoud van uw boot verzorgen en bieden wij winterstalling om uw boot veilig de winter door te laten komen bij de Haven in Heeg. Zo heeft u een complete dienstverlening bij één haven in Heeg en hoeft u niet uw boot te transporteren tussen verschillende bedrijven.

Ligplaats Friesland

Faciliteiten haven in Heeg

Al onze ligplaatsen zijn bereikbaar met drinkwater, hebben een eigen stroomvoorziening, wifi en u krijgt toegang tot onze luxe toiletvoorzieningen. Wanneer u ligplaatshouder bij ons wordt krijgt u toegang tot de haven in Heeg door middel van een SEP-key. Alleen ligplaatshouders hebben zo'n sleutel, deze geeft toegang tot het sanitairgebouw en de parkeergelegenheid.

Passantenhaven Heeg

Natuurlijk kunt u ook als passant van onze haven in Heeg gebruik maken. Meer informatie over de tarieven voor passanten vindt u op de pagina van de passantenhaven.

Meer informatie over onze haven in Heeg?

Wilt u meer informatie over onze jachthaven, de faciliteiten of wilt u een ligplaats bij ons huren? Op ons contactformulier vindt u al onze contactinformatie, het is daar ook mogelijk om ons direct een bericht te sturen.