Naar contactformulier

Haven Friesland

Zoekt u een haven in Friesland om de Friese meren te bevaren? De Gouden Bodem” is een pleziervaart haven in Friesland. Het plaatsje Heeg is een prima uitvalsbasis om heerlijk te kunnen varen op de verschillende prachtige Friese meren zoals Heegermer of het Sleattemer Mar. Zelfs het IJsselmeer ligt op slechts twee uur varen vanaf onze Friese haven.

De Friese meren

Onze haven in Friesland is gelegen in het gebied  “De Friese meren” in het zuidwesten van Friesland. Dit gebied is zeer bekend onder de watersporters en trekt elk jaar veel watersporttoeristen die de meren in dit gebied bevaren. Het hoogtepunt van het zomerseizoen is natuurlijk de  Sneekweek, een kleine 10 kilometer verderop . Het Heegermeer vormt, samen met de Fluessen, het grootste meer in dit gebied. Samen met het wijds Friese landschap is het een heerlijke ervaring om hier te varen.

Ligging Haven Friesland

Onze haven in Friesland

Vanuit onze haven in Friesland bent u snel op het grote water van het Heegermeer. De haven is ideaal gelegen, direct aan het water van het Heegermeer, zonder dat u onder bruggen door hoeft te varen.  Ideaal voor zeilboten dus! Wanneer u een ligplaats in onze haven huurt, dan krijgt u toegang tot onze afgeschermde parkeerplaats en onze voorzieningen zoals luxe toilet en draadloos internet via WiFi. Als passant kunt u bij ons aanleggen in onze passanten haven, u kunt dan vanuit onze haven de leuke winkeltjes of gezellige terrasjes van de kroegen en restaurants in het dorpje Heeg bezoeken.

Meer informatie over onze haven in Friesland?

Wilt u meer informatie over onze jachthaven, de faciliteiten of wilt u een ligplaats bij ons huren? Op ons contactpagina vindt u al onze contactinformatie,  het is daar ook mogelijk om ons direct een bericht te sturen.