Naar contactformulier

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Wij verstrekken door middel van deze website louter informatie over onze diensten.

Van Roeden Watersport aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Van Roeden Watersport aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Van Roeden Watersport opgenomen informatie.

Hoewel Van Roeden Watersport alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Van Roeden Watersport niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.
Verwijzingen naar sites die niet door Van Roeden Watersport worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Van Roeden Watersport uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Van Roeden Watersport worden onderhouden wordt afgewezen.