Naar contactformulier

Visboot kopen

Wilt u een visboot kopen? Of een kleinschalig visbootje kopen? Wij zijn dealer van Marine Aluminium toer- en visboten. Deze Marine toer- en visboten staan al jaren bekend om hun goede kwaliteit en vaareigenschappen. De toer- en visboten zijn er in diverse uitvoeringen.

Verschillende Aluminium visboten te koop

Nicki 380 visboot

Wanneer u een visboot wilt kopen, kunt u bij ons kiezen uit de gehele range Marina Aluminium boten, vanaf 3 mtr. tot en met 5,30 mtr. Zo is er voor ieder doel en ieder budget wel een geschikte Marine Aluminium boot. Wilt u een compleet overizcht van alle visboten die wij momenteel verkopen? Op onze pagina over Marine Aluminium boten vindt u ons actuele aanbod toer- en visboten.  Heeft u vragen over de aanschaf van een toer- of visboot? Wij staan u graag te woord, en begeleiden uw aankoop met deskundig advies.

Sloep kopen?

Behalve voor de aankoop van toer- en visboten kunt u bij ook ons terecht voor het aankopen van een Lago Amore sloep of een SilverYacht sloep. Ook voor het kopen van een rubberboot of Suzuki buitenboordmotor bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens vindt u bij ons een ruim assortiment aan watersportartikelen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Bel ons gerust of gebruik het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.