Naar contactformulier

St Tropez kopen

Wilt u een St. Tropez 9.20 Cabin Cruiser kopen? Van Roeden Watersport is exclusief dealer van de St. Tropez 9.20 Cabin Cruiser.

St. Tropex 9.20: ontworpen door en voor watersportliefhebbers

De St. Tropez 9.20 Cabin cruiser is vanaf de basis geheel nieuw ontworpen door en voor watersportliefhebbers. Het resultaat is een compromisloze boot geworden, welke volgens de laatste ontwikkelingen en technieken is ontworpen en gebouwd. Als u een St. Tropez 9.20 wilt kopen zijn er volop mogelijkheden. Zo kunt u enerzijds kiezen voor een rondzit met tafel in de kajuit, welke is om te bouwen tot een royaal 2 persoonsbed, anderzijds kan er gekozen worden voor een royaal vast 2 persoonsbed en een L-vormige zit met tafel. De St. Tropez is dus volledig naar eigen wens aan te passen.

Begeleiding en advies bij aanschaf jacht

De aanschaf van een jacht is meestal geen kleinigheid. Bij Van Roeden Watersport kunt u bouwen op deskundig advies en begeleiden we u zo goed mogelijk bij de aanschaf van een jacht.

Wilt u meer informatie over het kopen van een St. Tropez 9.20 Cabin Cruiser, of wilt u meer specificaties over deze launchboot? Kijk dan op onze pagina St. Tropez 9.20 Cabin Cruiser.