Naar contactformulier

Polijsten & schilderen schepen

Cleanen en polijsten van schepen en boten

Het cleanen van de romp is in de watersport een ondergeschoven kindje. Daar waar een auto met grote regelmaat wordt gereinigd en in de was wordt gezet daar wordt dit bij boten vaak vergeten. Opmerkelijk want is het niet zo dat schepen meer onderhevig zijn aan de weersinvloeden dan de gemiddelde auto?

Periodiek onderhoud voor verlengen van levensduur boten

Een goede en regelmatige verzorging van uw scheepshuid zal er zorg voor dragen dat uw schip minder snel afbraak ondervindt veroorzaakt door de weers- en water invloeden. Dit alles zal niet alleen de levensduur van uw schip verlengen, ook zal hierdoor de waarde van uw schip minder snel dalen.

Cleanen van wind- en waterlijn schepen

Naast het “standaard” cleanen van uw schip verzorgen wij ook het cleanen van wind/waterlijn. Ligt uw schip langere tijd stil in het water zal de aanslag die er op uw schip wordt gepleegd hier het grootst zijn.
Zaak is het dus om deze zone vrij te houden van zaken als alg, verkleuring door zon, wind en water.
Naast het feit dat het qua conservering een goede zaak is dit bij te houden, ziet het er simpelweg ook een stuk netter uit.

U kunt niet alleen bij ons terecht voor alle poets- en polijstmiddelen om uw schip weer in topconditie te brengen, wij kunnen dit ook geheel voor U verzorgen!

Polijsten schip

Onderhoud schip 

 

Schilderen romp en onderwaterschip

Ook voor het opnieuw schuren, plamuren en schilderen van Uw schip bent U bij ons aan het juiste adres!

Hieronder een voorbeeld van ons werk. Het betreft hier een Noordvaarder waarvan wij de gehele romp, de opbouw en het onderwaterschip behandeld hebben.

 De Noordvaarder voor aanvang van de schilderwerkzaamheden:

Noordvaarder voor de schilderwerkzaamheden Noordvaarder voor schilderwerkzaamheden

Het resultaat na de schilderwerkzaamheden:

Reparatie onderwaterschip Reparatie onderwaterschip

Noordvaarder geschilderd Noordvaarder te water