Naar contactformulier

Polyester reparatie

Polyester repareren van uw boot of schip

Reparatie van polyester van een schip moet helaas soms gebeuren. Het is in dat geval goed om te weten dat wij het polyester repareren met de kennis en kunde uit jarenlange ervaring waar Van Roeden Watersport haar goede reputatie mee heeft verdiend. Na de reparatie van het polyester verlaat uw schip onze werf minstens net zo mooi als voor de polyesterschade!

Schade herstellen van polyester op boten

Bij ons bent u aan het juiste adres, of het nu gaat om compleet schadeherstel van uw schip of kleine delen polyester repareren.

Vakkundige reparatie polyesterboten

Op onze werf worden schades aan polyester vakkundig gerepareerd. U zult geen spoor meer terug vinden van de polyesterschade. Alle werkzaamheden rondom de reparatie van het polyester van uw schip zullen uiteraard in overleg met u als eigenaar gebeuren.

Voor meer informatie betreffende polyester reparatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onderhoud en verkoop boten

Behalve voor het laten repareren van polyester, kunnen wij divers ander onderhoud aan uw schip uitvoeren. Ook kunt u bij ons terecht voor de aankoop van St. Tropez launchboten, het kopen van sloepen en diverse andere boten. Voor een compleet overzicht kijkt u op onze verkoop-pagina.