Naar contactformulier

Ligplaatsen

Jachthaven "Gouden Bodem" in Heeg, de ideale thuishaven voor al het mooie wat Friesland te bieden heeft! Geniet met uw boot van de mogelijkheden die een vaste ligplaats in Heech te bieden heeft. Vakantie vieren op de Friese wateren? Vertrek gemakkelijk met uw vaartuig van een goedkope ligplaats in Friesland en ontdek de Friese meren!

Ligplaats aanvragen

Ligplaatsen jachthaven

De voordelen die een ligplaats van onze jachthaven biedt:

✓ Rustige, kleinschalige & gezellige jachthaven
✓ Beschutte liggingPlattegrond
✓ 
Op loopafstand van het gezellige centrum van Heeg
✓ Moderne jachthaven
✓ Ligplaatsen van 7 tot en met 15 meter
✓ Diepgang van minimaal 2 meter!                          
✓ Elke box bereikbaar met drinkwater
✓ Elke box een eigen stroomvoorziening
✓ Vanaf de 10 meterbox een eigen kopsteiger
✓ Veilige toegang
✓ Wifi-aansluiting
✓ Ruime parkeermogelijkheid
✓ Toiletgebouw met vloerverwarming

 Klik hier voor de haven plattegrond (PDF)

Ligplaats jachthaven aanvragen

Bent u opzoek naar een jacht ligplaats? Of wilt u meer weten van onze ligplaatsen verhuur? Bekijk onze tarieven voor ligplaatsen. Wilt u direct een ligplaats aanvragen? Gebruik dan het online formulier om een ligplaats aan te vragen. Heeft u vragen over het aanvragen van een ligplaats? U kunt via het contactformulier contact met ons opnemen, of u kunt ons bellen op 0515 443 330. Wij helpen u graag.

Voorwaarden

  • Het ligplaatscontract / ligplaatsvergunning loopt van 1 april van het lopende jaar tot 1 april van het daaropvolgende jaar en wordt zonder opzegging steeds stilzwijgend verlengd.
  • Opzeggen van de ligplaats dient te gebeuren per aangetekend schrijven vóór 1 november van het lopende jaar. Opzeggingen per email, per telefoon of per niet-aangetekend schrijven kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.
  • Bij opzeggingen ontvangen na 1 november maar voor 31 december zijn wij genoodzaakt 10 % van de jaarprijs van de betreffende ligplaats in rekening te brengen. Dit om het bestand met vrije ligplaatsen zo up to date mogelijk te houden en mensen vanaf 1 november kunnen berichten of er een ligplaats beschikbaar is.
  • Opzeggingen na 31 december kunnen wij niet in behandeling nemen, tenzij u een nieuwe ligplaatshouder aanbrengt voor uw ligplaats.