Naar contactformulier

Faciliteiten jachthaven

Veilige high-tech toegang: het Sep-Key® systeem

Parkeren

Onze haven is voorzien van het modernste bedieningssysteem van dit moment. Iedere ligplaatshouder krijgt één Sep-Key® uitgereikt waarmee gebruik kan worden gemaakt van de voorzieningen op de haven. De toegangspoort naar het eigen parkeerterrein, toegang tot het sanitair en levering van stroom gebeurt door middel van de SEP-key®.

Gebruiksvriendelijk toegangssysteem

Wij vragen een borg van € 35,- voor de Sep-Key® sleutel, welke bij het inleveren van de Sep-Key® weer teruggegeven wordt. Dus nooit meer munten kopen, geld wisselen, kortom een zeer gebruiksvriendelijk systeem.

Ruime parkeermogelijkheden

U kunt uw auto altijd kwijt op ons beveiligde parkeerterrein. Dus nooit meer zoeken naar een plekje, ook niet in het hoogseizoen. Als ligplaatshouder van Jachthaven “Gouden Bodem” heeft u gewoon een eigen parkeerplaats! Gedurende het vaarseizoen kunt u uw boottrailer ook op ons parkeerterrein stallen, hiervoor brengen wij € 110,- in rekening.

Sanitair

Ons toiletgebouw is voorzien van modern sanitair, vloerverwarming, ruime douches zonder muntjes en een wasmachine en droogtrommel. Dag en nacht toegankelijk door middel van uw SEP-key®.

Sanitair     Sanitair     Sanitair

Vuilwater inname

U kunt bij ons terecht vor de inname (afzuigen) van vuilwater. Wanneer U afmeert voor het toiletgebouw, kunt U gebruikmaken van ons vuilwater afzuigsysteem.

Tevens is er een uitstortbak voor chemische toiletten aanwezig in het toiletgebouw.

Dieselpomp

Wij beschikken over een eigen dieselpomp, zodat een volle tank voor U als klant binnen handbereik is.

WiFi Draadloos internet in de jachthaven

Als vaste ligplaatshouder kunt u gratis gebruik maken van ons draadloos internet

Wifi jachthaven

Onderhoud

Op uw vakantie, ook al is dat maar een dag, wilt u natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van uw schip. Wij kunnen desgewenst alle voorkomende werkzaamheden aan uw schip voor u verrichten. Niets is te gek,  en alles is te regelen! Denk bijvoorbeeld aan levering van apparatuur, nieuwe zeilen, vervangen van beslag, boottrailers, jachttransport, navigatieapparatuur, schilder- en lakwerk, antifoulings, onderhoud aan uw scheepsmotor, motorinbouw. Tevens kunnen wij u alle mogelijke watersportartikelen en scheepsbenodigdheden leveren. Dus ook voor al uw onderhoud aan uw kostbare schip bent u bij ons aan het juiste adres. Lees meer over Onderhoud ...

Kom vrijblijvend langs voor een advies of een prijsopgave, of stuur ons een e-mail!